SISTEMUL MOBILEYE AWS-4000

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
Sistemul Mobileye AWS-4000, Chişinău
Mobileye AWS-4000

Informaţii despre produs

Popularitate
MobileyeAWS-4000 reprezintă un sistem extins de control vizual şi de prevenire a accidentelor rutiere. Dispune de o cameră ultrasensibilă, ce constituie un avantaj faţă de soluţiile multisenzoriale.

Mobileye AWS-4000 niciodată nu oboseşte, priveşte înainte şi avertizează, dacă apare brusc vreun pericol.
Companie

Descriere succintă

Sistem avansat de avertizare Mobileye AWS-4000 - consilier inteligent pentru şofer, menit să anunţe despre potenţiale stări de alertă. Spre deosebire de şofer, căruia periodic îi sustrage atenţia telefonul mobil, comutarea posturilor de radio pentru copiii de pe banca din spate, Mobileye nu dormitează, veghează mereu, pentru a ne simţi în siguranţă.

Ne-am sustras pe-o clipă atenţia, am aruncat o privire spre copilul de pe bancheta din spate sau conducem într-o stare de oboseală – toate acestea se pot solda cu accident rutier. Mobileye AWS-4000 - niciodată nu oboseşte, priveşte înainte şi avertizează, dacă apare brusc vreun pericol.

Cameră digitală. Cu ajutorul camerei digitale, instalate sub parbriz, sistemul analizează poziţia automobilului pe carosabil faţă de marcaj şi ceilalți participanţi la trafic: şoferul va fi anunţat imediat prin semnal sonor şi imaginea vizuală de pe display-ul compact dacă va depăşi linia marcajului fără a conecta indicatoarele de viraj sau dacă se va apropia în mare viteză de obiectul aflat dinainte.

În timpul funcţionării Mobileye AWS-4000 nu utilizează radiaţie laser, optică sau oricare altă radiaţie – toată informaţia o preia doar pe calea analizei imaginii de la microcameră. Utilizarea acestui sistem atât pe timp de zi, cât şi de noapte nu doar previne producerea accidentelor rutiere şi implicarea ulterioară a cheltuielilor, dar şi îi ajută şoferului să-şi formeze o manieră corectă de şofare în siguranţă, stimulându-l să fie mai atent la drum şi să apeleze la indicatoare de viraj la orice realiniere pe carosabil.

În mod special, pentru transportul comercial, exploatat în condiţii dificile, a elaborat Mobileye AWS-4000 С - un produs, ce susţine o interfaţă specială J1939, ce asigură o integrare mai uşoară în sistemul de dirijare a parcului auto.

Mobileye AWS-4000C Varianta comercială este elaborată pentru transport comercial, luându-se în consideraţie cerinţele faţă de exploatarea în condiţii grele. Este un produs fiabil, care susţine interfaţa specializată J1939 pentru integrare cu sistemul de dirijare a parcului auto.

Avantaje Mobileye AWS-4000

 • Reduce probabilitatea generală a accidentelor rutiere şi a cheltuielilor, pe care le implică.
 • Stimulează formarea unei maniere corecte de şofare, inclusiv amintindu-i şoferului despre utilizarea semnalelor de viraj, atrage atenţia asupra semnalelor de frânare ale vehiculului dinainte, precum şi asupra păstrării distanţei de siguranţă.
 • Reprezintă un instrument de pregătire şi evaluare a profesionalismului şoferilor.
 • Ajută şoferului să-şi dezvolte simţul gabaritelor automobilului, să respecte amplasarea corect pe carosabil şi să fie loial faţă de alţi participanţi la traficul rutier. Funcţionează zi şi noapte, practic în orice condiţii meteorologice.

Suplimentar, sistemul poate fi utilizat în combinaţie cu:

 • Sistemul inteligent de înregistrare a evenimentelor Event Data Recording.
 • Sistemele de monitorizare a transportului cu ajutorul GPS.
 • Sistemele de control al parcului auto Fleet Management System.
 • Soluţiile de «aparat electronic, care controlează a posteriori deplasarea în spaţiu».
 • Display-ul extern.

Dotări

 • High Dynamic Range CMOS şi blocul de procesare a imaginilor SeeQ pe parbriz.
 • 2 emiţătoare acustice de evenimente de înaltă calitate.
 • Bloc de dirijare cu display puternic contrastat «EyeWatch1» pentru semnalizare vizuală, dotat cu indicator de calcul.

Sistemul Mobileye AWS-4000

INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova