FLEET MANAGEMENT

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE

Fleet Management

Siguranţă. Eficienţă. Control. Economicitate.

Vă propunem o soluţie telematică complexă, integrată cu sistemul Mobileye (ADAS), care oferă clienților instrumente inovaţionale pentru organizarea activităţii în siguranţă şi cu o înaltă eficacitate a transportului corporativ din Moldova.

Soluţia le ajută companiilor să acceadă pe o nouă treaptă a dirijării transportului corporativ, în regim de «24/7/365» controlează siguranţa funcţionării parcului auto, ajută şoferii să evite accidentele, le cultivă şoferilor o manieră de şofare în siguranţă, efectuează monitorizarea online a transportului corporativ, informează despre circumstanţele de forţă majoră, asigură accesul la rapoarte şi referinţe de sinteză.

FleetSafe Manager include o serie de aplicaţii mobile, care permit conducerii să rămână mereu conectaţi la parcurile lor auto.

FleetSafeManager scade simţitor costurile de exploatare, combustibil, măreşte siguranţa şi eficienţa generală a transportului corporativ.

Fleet management dirijarea parcului auto soluţii mobileye

Ce beneficii obţine clientul în rezultatul implementării soluţiilor?

Mobileye® este lider mondial în dezvoltarea tehnologiilor inovaţionale de asistenţă a şoferului (ADAS). Este disponibil pentru instalare la toate tipurile de autoturisme, transport de mărfuri şi transport de pasageri.

Sistemul inovaţional Mobileye (ADAS) îi ajută şoferului să evite accidentele rutiere în regim de timp real, reduce pierderile parcului auto, cauzate de accidente, cu 80%, protejează automobilul şi şoferul în regim de «24/7/365».

Sistemul Mobileye® lansează semnale acustice şoferului în timpul deplasării, atenţionându-l în momentul pericolului. Astfel oferă şoferului posibilitatea de a evita un accident rutier în 80 la sută din situaţii critice:

  • În caz de iminenţă a coluziunii cu pietoni sau bicicliști
  • În caz de iminenţă a tamponării automobilului, motocicletei din faţă
  • Avertizează despre părăsirea benzii
  • Controlează păstrarea distanţei de siguranţă
  • Dirijează în mod automat lumina de fază lungă şi scrută din faruri
  • Avertizează despre depăşirea vitezei admisibile
  • Reduce daunele companiei cauzate de lichidarea consecinţelor accidentelor rutiere
  • Reduce consumul de combustibil cu până la 20%
INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova