SISTEMUL MOBILEYE 550

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
Sistemul Mobileye 550, Chişinău
Mobileye 550

Informaţii despre produs

Popularitate
Mobileye 550 asigură şoferul cu avertizări despre pericol în timp real direct la dispozitivul lui mobil.

Sistemul se bazează pe cunoscutele tehnologii Mobileye de recunoaştere a mijloacelor de transport, benzilor de circulaţie şi a pietonilor. Tehnologia Mobileye este acceptată de companiile de top producătoare de mijloace de transport.
Companie

Descriere succintă

Mobileye 550 reprezintă o soluţie de siguranţă pentru prevenirea coliziunilor automobilului. Sistemul este dotat cu cameră smart, amplasată pe parbrizul salonului automobilului, ce asigură şoferul cu diverse funcţii de siguranţă.

Mobileye 550 asigură şoferul cu avertizări de pericol în timp real direct la dispozitivul mobil.

Sistemul se bazează pe cunoscutele tehnologii Mobileye de recunoaştere a mijloacelor de transport, benzilor de circulaţie şi a pietonilor. Tehnologia Mobileye este acceptată de companiile de top producătoare de mijloace de transport.

Toate tipurile de automobile. Recomandat pentru toate tipurile de automobile, camioane, autobuze, vehicule de teren şi alte mijloace de transport.

Eficienţă. Eficienţă înaltă a sistemului Mobileye 550: funcţionează pe timp de zi şi noapte practic în orice condiţii meteorologice.

Componentele sistemului

 • Bloc de vizualizare cu senzori, instalat pe panoul parbrizului, dotat cu o cameră compactă cu diapazon extins CMOS (HDRC) şi circuit de prelucrare a imaginilor SeeQ2 Mobileye.
 • Avertizare acustică de înaltă calitate prin intermediul buzerului.
 • Cablu de reţea.

Funcţii Mobileye 550

 • Avertizare de coliziune cu pietonul pe timp de zi, inclusiv identificarea biciclistului.
 • Avertizare de coliziune cu automobilul care-l precedă, inclusiv identificarea motocicletei.
 • Avertizare de părăsire a benzii.
 • Monitorizarea distanţei dintre automobile şi avertizare la micşorarea acesteia.
 • Control inteligent al farurilor.
 • Recunoaştere semne de circulaţie.

Suplimentar

Sistem inteligent de control al farurilor de fază lungă. Sistemul inteligent de control al farurilor de fază lungă Mobileye dirijează farurile automobilului, comutându-le automat de la fază scurtă la cea lungă pe drumuri neiluminate, fără mijloace de transport, care s-ar deplasa în preajma automobilului.

Funcţie afişare viteză limită. Recunoaște şi clasifică diverse semne de regim de viteză, avertizând şoferul despre depăşirea vitezei de deplasare admisibile, indicate pe semnul de circulaţie.

Avantaje Mobileye 550

 • Posibilitatea monitorizării deplasării automobilului cu ajutorul sistemului Bluetooth şi avertizării despre o stare critică prin intermediul unui dispozitiv mobil.
 • Reduce considerabil eventualitatea tamponării transportului şi a cheltuielilor implicite.
 • Ameliorează deprinderile de şofare, inclusiv utilizarea semnalelor de viraj şi a recomandărilor de frânare.
 • Îndeplineşte rolul de evaluator al şoferului şi de manual de conducere a unui vehicul.
 • Ajută şoferilor să-şi dezvolte un bun simţ al plasării automobilului în limitele benzii de circulaţie şi faţă de alte automobile.
 • Funcţionează pe timp de zi şi noapte, practic, în orice condiţii meteorologice.

Mobileye 550 asigură şoferul cu avertizări despre pericol în timp real direct la dispozitivul lui mobil. Mobileye seria 5 este integrat cu Bluetooth. Prin intermediul aplicaţiei Mobileye Smartphone, Mobileye seria 5 transmite şoferului avertizări despre stări de alertă.

Mobileye este adaptat pentru conectare la noi tehnologii mobile. Mobileye seria 5 poate fi sincronizat uşor direct pe smartfonul dvs., astfel siguranţa la trafic devenind mai accesibilă decât oricând.

Sistemul Mobileye 550

INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova