MOBILEYE SMARTPHONE APPLICATION

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
Sistemul Mobileye smartphone chişinău
Mobileye Smartphone Application

Informaţii despre produs

Popularitate
Aplicaţia Mobileye Smartphone vă oferă posibilitatea de a fi la curent cu produse actualizate şi a beneficia de perfecţionările recente ale asistenţei, oferite şoferului, descărcând aplicaţii Mobileye.

Sincronizarea noului dispozitiv mobil cu sistemul Mobileye 560/550 este posibilă doar pe parcursul primelor două minute de conectare a sistemului.
Companie

Descriere succintă

Mobileye Smartphone Application este un program, care vă permite să preluaţi avertizări despre stări de alertă în timp real direct pe smartfonul dvs. prin conexiune Bluetooth.

Aplicaţia Mobileye Smartphone vă va oferi posibilitatea de a fi la curent cu actualizările şi de a beneficia de ultimele perfecţionări ale acestui suport al şoferului, descărcând aplicaţiile inovaţionale Mobileye.

Asistenţă şoferului. Toate elaborările care oferă asistenţă şoferului sunt transmise pe dispozitivul dvs. mobil ca siguranţa la trafic să fie mai accesibilă şi să vă asigure dvs., familiei dvs. şi tuturor participanţilor la trafic un mediu favorabil.

Aplicaţia Mobileye Smartphone este susținută numai de modele din seria a 5-a.

Display-ul aplicaţiei Mobileye

 • Indicator de viteză, semne de circulaţie, informaţii despre viteza vehiculului.
 • Principala zonă de avertizări Mobileye.
 • Panoul avertizărilor şi setărilor.

Funcţii Mobileye Smartphone Application

 • Mobileye FCW Funcţia FCW vă avertizează despre o eventuală tamponare a vehiculului dinainte. Pe afişaj apare simbolul automobil roşu.
 • Automobil în depărtare Simbolul automobil verde pe ecran înseamnă că vehiculul dinainte se află la o depărtare sigură de la automobilul dvs.
 • Mobileye PCW Funcţia PCW vă avertizează despre o eventuală coliziune cu pietonul sau biciclistul dinainte. Pe ecran apare semnul roşu al pietonului.
 • Pieton în zona de pericol Semnalizarea prin lumină intermitentă a pietonului pe ecran arată că pietonul a intrat în zona dvs. de pericol şi a apărut o ameninţare de coliziune.
 • Mobileye LDW Funcţia LDW vă avertizează că aţi deviat fără intenţie de la banda de circulaţie. Se afişează simbolurile benzii stângi şi, respectiv, celei din dreapta.
 • Mobileye LDW indicatorului Oprit/Pornit Deoarece funcţia «Avertizare de părăsire a benzii» este activă la o viteză de peste 55 km/oră, afişarea prin lumină intermitentă a marcajului benzii arată că funcţia LDW este activă.
 • Mobileye HMW Funcţia HMW reflectă poziţia dvs. faţă de vehiculul dinainte. Dacă vă veţi afla mai aproape decât la distanţa indicată (calculată în secunde), programul vă va avertiza despre pericol. Pe ecran va apare simbolul automobilului cu distanţa stabilită, de culoare roşie sau verde în funcție de nivelul de pericol.
 • Mobileye SLI Funcţia SLI recunoaşte şi clasifică diverse semne de regim de viteză, avertizând şoferul despre depăşirea vitezei de deplasare admisibile. Semnalul cu lumină intermitentă va anunţa şoferul că el conduce cu o viteză, care o depăşeşte pe cea admisibilă.
 • Mobileye TSR Funcţia TSR recunoaşte şi clasifică diverse semne de circulaţie, anunţându-l pe şofer despre ele.
 • Mobileye TSR şi SLI Semnele de circulaţie recunoscute recent sunt redate în culori aprinse, ca mai apoi să fie estompate până vor dispărea complet de pe ecran. Culorile aprinse sau palide sugerează relevanţa lor.
 • Mobileye IHC Funcţia IHC controlează farurile de lumini ale vehiculului, comutând automat lumina în fază lungă sau fază scurtă, când lipseşte circulaţia în sens opus. Simbolul farului albastru arată că este activă faza lungă.

Mobileye Smartphone Application

Reţineţi: chiar dacă pe dispozitivul mobil va apare simbolul dirijării inteligente a luminii Mobileye (IHC), aplicaţia necesită un software suplimentar în timpul instalării.

Mesajul despre vizibilitate proastă este redat pe panoul avertizărilor şi setărilor sub formă de ochi. Simbolul ochiului are 2 regimuri: regimul verde indică o bună vizibilitate. Regimul oranj denotă o proastă vizibilitate.

Sincronizarea smartfonului dvs. Mobileye 560/550

 • Deschideţi setările Bluetooth ale smartfonului dvs. şi efectuaţi căutarea «dispozitivului nou».
 • rotiţi cheia în contactul automobilului pentru a pune în funcţiune sistemul Mobileye 560/550. Peste câteva secunde, smartfonul dvs. va identifica dispozitivul cu denumirea «Mobileye 5 BTM».
 • Sincronizaţi dispozitivul dvs. mobil cu Mobileye 560/550, utilizând setările smartfonului. La solicitarea parolei, introduceţi «1234». Acum smartfonul dvs. este sincronizat cu sistemul Mobileye 560/550.

Dacă n-aţi reuşit să sincronizați dispozitivul pe parcursul primelor două minute, va trebui iar să puneţi în funcţiune sistemul, scoţând şi introducând iar cheia în contactul automobilului. După sincronizarea smartfonului dvs., puteţi proceda la descărcarea şi instalarea aplicaţiei Mobileye Smartphone.

NOTĂ: Sincronizarea noului dispozitiv mobil cu sistemul Mobileye 560/550 este posibilă doar pe parcursul primelor două minute de conectare a sistemului.

Mobileye Smartphone Application

INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova