Avertizare
pentru păstrarea distanţei

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE

Funcţia avertizare pentru păstrarea distanţei (HMW)

În diferite ţări organele de control al siguranţei traficului rutier recunosc că monitorizarea distanţei dintre vehicule este una din problemele cheie în ale atingerii progresului în prevenirea coliziunilor rutiere

Multe ţări au reuşit să reducă numărul accidentelor rutiere prin adoptarea unor legi, care obligă posesorii de automobile să utilizeze vehiculele cu sisteme de control al distanţei dintre vehicule.

Funcţia (HMW) de control al distanţei dintre vehicule şi de avertizarea pentru păstrarea distanţei de siguranţă este integrată în proiectele comune de dezvoltare cu marii producători de automobile.

HMW avertizare pentru păstrarea distanţei

Avertizare pentru păstrarea distanţei

spot de prezentare Mobileye®

HMW se utilizează la producerea automobilelor

Din anul 2007 funcţia HMW este utilizată la producerea automobilelor ca principala parte Advance Mobileyeîn sistemul de avertizări (AWS)
HMW este utilizată la producerea automobilelor

În prezent HMW constituie o parte a proiectelor de extindere a cooperării OEM Mobileye®, care din 2011 sunt lansate în serie.

EyeQ2, avertizare de părăsire a benzii de circulaţie (LDW) + Avertizare de coliziune cu transportul dinainte (FCW) + HMW + Dirijare inteligentă a farurilor (începând cu funcţia adaptivă - IHC) + Recunoaştere semne de circulaţie (TSR).

Cum se efectuează controlul distanţei dintre vehicule . Se determină timpul necesar automobilului (unde este instalat sistemul Mobileye®) pentru a ajunge până la carcasa vehiculului care-l precedă prin împărţirea distanţei de până la vehiculul dinainte şi viteza de deplasare a automobilului dvs.

Sistemul Mobileye® evaluează pericolul coliziunii vehiculelor în secunde prin determinarea distanţei de până la vehiculul proxim, raportând-o la viteza curentă a automobilului şi calculând astfel progresia reducerii distanţei în secunde.

Monitorizarea permanentă a distanţei dintre automobile cu ajutorul funcţiei HMW, asigură avertizarea la timp a şoferului despre pericolul unei coliziuni cu vehiculul care-l precedă.

La fel ca şi alte funcţii Mobileye, funcţia HMW este activă ziua şi noaptea, în orice condiţii meteorologice.
INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova