SISTEMUL MOBILEYE AWS-2000

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
Sistemul Mobileye AWS-2000, Chişinău
Mobileye AWS-2000

Informaţii despre produs

Popularitate
Mobileye AWS-2000 este elaborat pentru transport comercial, luându-se în consideraţie exploatarea în condiţii nefavorabile. Susţine interfaţa specializată J1939 pentru integrare cu sistemul de dirijare a parcului auto.

Reduce probabilitatea generală a accidentelor rutiere şi a cheltuielilor, pe care le implică. Reprezintă un instrument de pregătire şi evaluare a profesionalismului şoferilor.
Companie

Descriere succintă

Mobileye AWS-2000 este un sistem de control, principala lui destinaţie constând în sporirea siguranţei şoferului la trafic. Acest model este elaborat şi creat special pentru transport comercial şi va fi ideal potrivit pentru autobuze şi diverse parcuri auto, în ansamblu.

Camera se instalează pe parbriz, după retrovizor, şi efectuează controlul permanent al situaţiei de pe traseu. Determinând depărtarea până la automobilul care se deplasează în apropiere şi eventualitatea coliziunii cu el, reacţionând la trecerea pe banda vecină fără avertizare prin semnale de viraj, dispozitivul vă va avertiza imediat despre pericolul iminent, oferindu-vă astfel timp pentru a lua măsuri de înlăturare a circumstanţelor ce pot favoriza, de pildă, un accident rutier.

Intensitatea semnalizării Veţi putea s-o reglaţi până la nivelul optim pentru dvs. Procurarea Mobileye AWS-2000 va fi o investiţie de nepreţuit în viitorul dvs. sigur şi liniştit.

Mobileye AWS-2000 oferă şoferului sugestii pentru siguranța traficului şi avertizează prompt despre eventualitatea unui accident rutier în cea mai compactă versiune cu un coraport optim de preţ/calitate, cu semnalizare acustică în caz de:

 • 1 Eventuală tamponare a transportului dinainte (pe şosea şi străzi urbane) Forward Collision Warning - both highway and urban FCW.
 • 2 Părăsire fără intenţie a benzii de circulaţie Lane Departure Warning (LDW).
 • 3 Dispune de funcţia reglării comode a intensităţii sunetului.

Posibilităţi tehnice. Control IR (permite vizualizarea elementelor imaginii, aplicate cu vopsele metamere IR). Controlul elementului special «М» (vizualizare în regim de iluminat IR cu două diapazoane).

Mobileye AWS-2000 este elaborat pentru transport comercial, luându-se în consideraţie exploatarea în condiţii nefavorabile. Susţine interfaţa specializată J1939 pentru integrare cu sistemul de dirijare a parcului auto.

Avantaje Mobileye AWS-2000

 • Reduce probabilitatea generală a accidentelor rutiere şi a cheltuielilor, pe care le implică.
 • Stimulează formarea unei maniere corecte de şofare, inclusiv amintindu-i şoferului despre utilizarea semnalelor de viraj, atrage atenţia asupra semnalelor de frânare ale vehiculului dinainte, precum şi asupra păstrării distanţei de siguranţă.
 • Reprezintă un instrument de pregătire şi evaluare a profesionalismului şoferilor.
 • Ajută şoferului să-şi dezvolte simţul gabaritelor automobilului, să respecte amplasarea corect pe carosabil şi să fie loial faţă de alţi participanţi la traficul rutier. Funcţionează zi şi noapte, practic în orice condiţii meteorologice.
 • Instrument de reconstrucţie a accidentului rutier prin analiza informaţiei digitale înregistrate.

Suplimentar, sistemul poate fi utilizat împreună cu:

 • Mobileye Sistemul inteligent de înregistrare a evenimentelor Event Data Recording (EDR).
 • Sistemele de monitorizare a transportului cu ajutorul GPS.
 • Sistemele de dirijare a parcului auto Fleet Management System (FMS).
 • Integrare cu soluţiile de «aparat electronic care controlează a posteriori deplasarea în spaţiu».
 • Cuplare la un display extern.

Dotări

 • Sistem de fixare a camerei High Dynamic Range CMOS (HDRC) pe parbrizul automobilului cu circuit de procesare a imaginilor SeeQ.
 • Emiţător acustic de evenimente de înaltă calitate.
 • Bloc de dirijare a intensităţii sunetului.

Sistemul Mobileye AWS-2000

INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova