SISTEMUL MOBILEYE 560

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
Sistemul Mobileye 560, Сhişinău
Mobileye 560

Informaţii despre produs

Popularitate
Sistem inovaţional de siguranţă pentru prevenirea coliziunilor sau minimizarea consecinţelor lor. Funcţionează pe timp de zi şi noapte, practic, în orice condiţii meteorologice.

Sistemul semnalează şoferului despre pericolul tamponării automobilului sau motocicletei, care-l precedă. Mobileye 560 calculează timpul de până la coliziune, anunţându-l din timp pe şofer. Sistemul îi ajută şoferului să respecte regulile de circulaţie şi limitele de viteză.
Companie

Descriere succintă

Mobileye 560 este un sistem inovaţional de siguranţă pentru prevenirea coliziunilor sau minimizarea consecinţelor lor. Sistemul se instalează pe parbriz în interiorul salonului automobilului.

Mobileye 560 utilizează cele mai noi tehnologii de recunoaştere a mijloacelor de transport, marcajului rutier, motocicletelor, bicicliştilor, semnelor de circulaţie şi de control inteligent al farurilor.

Mobileye 560 susţine o aplicaţie specială pentru smartfoane (Android, IOS) pentru a ţine evidenţa statisticii stărilor de alertă şi a analiza calitatea şofării.

Sistemul Mobileye 560 niciodată nu-şi sustrage atenţia, scanează mereu drumul şi este gata în orice moment să anunţe şoferul despre un pericolul care poate apare brusc. Funcţionează 24/24 ore în orice condiţii meteorologice.

Componentele sistemului

 • Bloc de vizualizare cu senzori, instalat pe panoul parbrizului, dotat cu o cameră compactă cu diapazon extins CMOS (HDRC) şi circuit de prelucrare a imaginilor SeeQ2 Mobileye.
 • Buzer de avertizare sonoră de înaltă calitate.
 • Display comod cu o bună vizualizare Eye Watch pentru avertizări direcţionate vizual şi măsurare digitală a distanţei şi timpului faţă de autovehiculul care-l precedă, cu posibilitatea setării parametrilor.

Funcţiile sistemului Mobileye 560

 • Avertizare de coliziune cu pietonul pe timp de zi, inclusiv identificarea biciclistului.
 • Avertizare de coliziune cu automobilul care-l precedă, inclusiv identificarea motocicletei.
 • Avertizare de părăsire a benzii.
 • Monitorizarea distanţei dintre automobile şi avertizare la micşorarea acesteia.
 • Control inteligent al farurilor.
 • Recunoaştere semne de circulaţie.

Avertizare de pericol de tamponare iminentă cu autovehiculul şi motocicleta din faţă (FCW). Sistemul semnalează şoferului despre pericolul tamponării automobilului sau motocicletei, care-l precedă. Mobileye 560 calculează timpul de până la coliziune, anunţându-l din timp pe şofer. Studiile au arătat că o avertizare cu 1,5 secunde înainte poate preveni 90% din tamponările cu autovehiculele din faţă.

Avertizare de coliziune cu pietonul şi biciclistul (PCW). În orele de zi Mobileye 560 semnalează şoferului despre pericolul coliziunii cu pietonul sau biciclistul cu 2 secunde înainte de o eventuală coliziune, şoferul având astfel la dispoziţie suficient timp pentru a reacţiona.

Avertizare de părăsire a benzii de circulaţie (LDW). Sistemul avertizează şoferul prin semnal acustic şi vizual despre devierea fără intenţie de la banda de circulaţie, ajutându-i astfel să evite o coliziune cu automobilul venind din faţă prin deplasarea spre acostament, rostogolire etc. Studiile arată că utilizarea sistemului LDW reduce numărul accidentelor, legate de părăsirea benzii de circulaţie, cu până la 80%.

Monitorizare distanţă frontală şi avertizare (HMW). Asigură semnalizarea sonoră cnd distanţa devine periculoasă. Utilizarea sistemului HMW măreşte nivelul de siguranţă la trafic şi reduce riscul tamponării automobilului care-l precedă cu până la 57%.

Control inteligent al farurilor (IHW). Funcţia IHC comută automat la timp faza lungă / faza scurtă a farurilor, fără a orbi alţi participanţi la trafic.

Recunoaştere semne de circulaţie (TSR). Anunță şoferul despre restricţiile de viteză în zona parcursă şi despre indicatoarele care interzic depăşirea altui vehicul. Sistemul îi ajută şoferului să respecte regulile de circulaţie şi restricţiile de viteză.

Avantaje Mobileye 560

 • Posibilitatea monitorizării deplasării automobilului cu ajutorul sistemului Bluetooth şi avertizării despre o stare critică prin intermediul unui dispozitiv mobil.
 • Reduce considerabil eventualitatea tamponării transportului şi a cheltuielilor implicite.
 • Ameliorează deprinderile de şofare, inclusiv utilizarea semnalelor de viraj şi a recomandărilor de frânare.
 • Îndeplineşte rolul de evaluator al şoferului şi de manual de conducere a unui vehicul.
 • Ajută şoferilor să-şi dezvolte un bun simţ al plasării automobilului în limitele benzii de circulaţie şi faţă de alte automobile.
 • Funcţionează pe timp de zi şi noapte practic în orice condiţii meteorologice.

Ce ne oferă?

 • Reduce probabilitatea accidentelor rutiere cu 80% şi a cheltuielilor aferente accidentelor.
 • Contribuie la economisirea combustibilului cu până la 15%.
 • Ameliorează deprinderile de şofare.
 • Ajută la aprecierea măiestriei şoferului.
 • Ajută şoferilor să se orienteze mai bine în fluxul de maşini.

Sistemul Mobileye 560

INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova