versiunea rusă Elbit rus
versiune în limba engleză Elbit eng

DETECTOR DE VALUTĂ
DOCASH 525

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
  • Detector de valută docash 525, chişinău
DoCash 525

Informaţii despre produs

Popularitate
DoCash 525 reprezintă un dispozitiv fiabil şi calitativ pentru detectarea profesională a autenticităţii bancnotelor prin metoda vizuală. Exploatarea aparatului nu necesită nici un fel de abilităţi speciale.

Pur şi simplu, plasaţi bancnota în câmpul de vizualizare şi determinaţi prezenţa elementelor de protecţie. Veţi aprecia, pe bună dreptate, comoditatea utilizării şi eficienţa detectorului. El vă va ajuta să vă protejați businessul sau propriul capital de pierderi financiare din cauza bancnotelor false, acceptate eronat ca autentice.
Компания

Descriere succintă

DoCash 525 este prevăzut cu posibilitatea de cuplare a accesoriilor pentru o mai exactă determinare a autenticităţii bancnotelor. DoCash M reprezintă un senzor de control al prezenţei marcajelor în infraroşu şi magnetice. În domeniul spectrului IR al vopselii bancnote sunt reflectate în mod diferit. A falsifica acest efect fără echipament costisitor este imposibil. De aceea această tehnologie asigură maximal o detecţie exactă şi sigură.

La tipărirea bancnotelor se utilizează o vopsea specială cu proprietăți magnetice, Desenul, omogen la prima vedere, în realitate, este executat cu vopsele, ce au diverse proprietăți magnetice. Detectorul special reacţionează la componentele feromagnetice ale vopselii de pe bancnotă şi determină autenticitatea lor.

DoCash L - este o lupă cu iluminare, care asigură o mărire a imagini de 10 ori. Cu ajutorul ei pot fi examinate fără dificultate microcaracterele şi elementele minuscule ale desenelor de pe bancnotă. Ele la fel identifică autenticitatea ei. Asemenea dispozitiv poate fi utilizat pentru a opera nu doar cu bancnote, dar şi cu acte şi hârtii de valoare.

DoCash 525 cu dispozitive auxiliare poate garanta o siguranţă maximală a rulajului de bani şi protecţie împotriva falsificatorilor de bani. Detectorul este dotat cu o fantă specială pentru vizualizarea actelor în format de până la А4. Procesul detectării autenticităţii hârtiilor de valoare şi a actelor devine nu numai eficient, dar şi comod.

controlul vizual al autenticităţii bancnotei este una din cele mai simple modalităţi de asigurare a securităţii capitalului. Pentru instituţii, care operează zilnic cu fluxuri mari de bani, este necesar un echipament performant şi fiabil. Or, numărătorul de bancnote DoCash eficient şi fiabil va spori considerabil productivitatea muncii angajaţilor şi va asigura un nivel înalt de securitate în procesul lucrului cu bani lichizi.

Detector de valută DoCash 525

DenumireDescriere
Putere de consumCel mult 10 W
Alimentare220 V / 50 Hz
Dimensiuni exterioare (LxAxÎ )260x120x140 mm
Greutate, kg0,68
MonitorLCD
Iluminare superioară1 lampă UV 6 W, 1 lampă albă 6 W
iluminare inferioară 1 lampă albă 6 W
Riglă de măsuratPe sticla mată a mesei obiectuale
Detecţie cu dispozitive auxiliare în lumină albă, magnetică, IR
Cuplarea unor dispozitive auxiliare DoCash L, DoCash M
Lupăopţiune (DoCash L)

Particularităţile detectorului DoCash 525

  • Lămpi ultraviolete puternice - 6 W; lungimea de undă a radiaţiei constituie 360-380 nm. Toate acestea permit identificarea cu o exactitate maximală a prezenţei semnelor obligatorii, marcajelor şi altor elemente de protecţie a unei bancnote autentice.
  • Diluţia minimă a luminii ultraviolete permite determinarea precisă şi rapidă a elementelor necesare de pe bancnotă.
  • Câmpul de vizualizare — dimensiunea câmpului detectorului oferă posibilitatea de a plasa bancnota în el în întregime pentru o vizualizare deplină.
  • Resursa de exploatare — dispozitivul dispune de resurse sporite de exploatare şi stabilitate la fluctuaţiile de tensiune în reţeaua electrică.
  • Gabarite — detectorul ultraviolet are dimensiuni compacte şi o greutate uşoară. El poate fi plasat uşor pe masa casierului, pe tejgheaua magazinului sau pe masa de lucru.
  • Picioruşele telescopice permit reglarea unghiului de vedere pentru comoditatea utilizatorului.

Accesorii

  • DoCash M — senzor de control al prezenţei marcajelor în infraroşu şi magnetice.
  • DoCash L — lupă cu zoom 10X cu iluminare.
INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova