versiunea rusă Elbit rus
versiune în limba engleză Elbit eng

DETECTOR DE VALUTĂ
DOCASH 025

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
 • Detector de valută docash 025 chişinău
 • Detector de valută docash 025, elbit reprezentant oficial Docash, moldova, chişinău
 • Detector de valută docash 025 moldova chişinău
 • Detector docash 025 moldova chişinău
DoCash 025

Informaţii despre produs

Popularitate
DoCash 025 este cel mai compact detector de tip vizualizator din categoria respectivă de preţuri. Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt de doar 180х100х110.
Detectorul va ocupa minimum spaţiu util de lucru pe masa casierului. Detectorul de valută poate fi manipulat uşor şi comod. Pentru a începe lucrul, este suficient să apăsaţi butonul care aprinde becul.
Compania

Descriere succintă

Detectorul de valută DoCash 025 este destinat efectuării controlului vizual al autenticităţii bancnotelor în pacheţel. Aparatul este dotat cu lampă UV de putere înaltă (9 W), de aceea prezenţa sau lipsa elementelor de protecţie pe bancnotă este recunoscută cu o viteză şi o eficienţă înaltă.

Lumina ultravioletă permite vizualizarea fibrelor, fâşiilor, fragmentelor de desene, marcajelor speciale. În plus, cu ajutorul luminii UV poate fi observată lipsa luminiscenţei fundalului. Detectorul de UV de vizualizare permite o vizualizare clară a lipsei luminiscenţei fundalului, de aceea casierului îi va fi uşor să determine acest lucru.

Câmpul de vizualizare este destul de larg pentru a plasa o bancnotă de orice valoare nominală. El asigură o vizualizare excelentă a marcajelor de protecţie. Verificarea autenticităţii bancnotei se face rapid. E suficient să ai cunoştinţe de bază privind amplasarea principalelor elemente de protecţia a bancnotelor, vizibile în lumină ultravioletă.

Carcasa detectorului de vizualizare este executată din plastic fiabil şi uşor. Utilizarea acestui material face ca aparatul să fie uşor (el cântăreşte doar 04,kg) şi, totodată, trainic. Suprafaţa nu se şterge, nu crapă în timp. Lampa UV este bine protejată de orice influenţe externe. Ea se află sub partea inferioară a aparatului şi este uşor acoperită.

Detectorul DoCash pentru determinarea autenticităţii valutelor este disponibil cu dotări standard. Dar, după dorinţă, utilizatorul poate alege modificaţii ale modelului 025. Sunt disponibile aparate cu lumină albă din partea inferioară, precum şi cu senzori magnetici.

La un preţ relativ mic acest echipament bancar este funcţional. Utilizatorul beneficiază de o mulţime de posibilităţi de a verifica autenticitatea bancnotelor. Precizia şi rapiditatea operării cu acest aparat sunt garantate. În plus, DoCash model 025 este energoeficient.

Detector de valută DoCash 025

DenumireDescriere
Lumină ultravioletă1 х 9 W
Lungimea de undă a radiaţiei luminoase ultraviolete 360-380 nm
Putere de consumCel mult 10 W
Alimentare220 V / 50 Hz
Greutate, kg0,4
Gabarite (LxAxÎ )180х100х110 mm

Avantajele detectorului DoCash 025

 • Instalare pe verticală şi orizontală.
 • Dimensiuni compacte, carcasa este executată din plastic uşor şi rezistent.
 • Lămpi ultraviolete puternice.
 • Poziţie optimă a lămpilor.
 • Aprinderea instantanee, fără întârziere a lămpilor UV.
 • Coraport optim preţ-funcţionalitate.

Posibilităţi

 • Verificarea bancnotelor în pacheţel.
 • Modificaţii cu lumină albă de jos şi senzor magnetic.

Detector de valută DoCash 025

INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova