versiunea rusă Elbit rus
versiune în limba engleză Elbit eng

ECHIPAMENT DOCASH

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE

alege produsul

detector de valută docash mini, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
DoCash Mini
Detectorul cu infraroşu este destinat verificării operative a bancnotelor, hârtiilor de valoare, paşapoartelor etc. Poate fi utilizat în diverse subdiviziuni de casierie ale băncii, în întreprinderile de comerţ cu amânuntul, în sfera serviciilor şi în orice altă locaţie.
campanie
Cu infraroşu sau cu raze UV
Detectorul de bancnote este destinat recunoaşterii autenticităţii unor sau altor bilete de bancă. Azi e imposibil să determini cu ochiul liber un fals de original. Au apărut copii făcute atât de iscusit, încât ele pot fi recunoscute numai cu ajutorul unor detectoare de bancnote.
+373 22 80 80 30 +373-78-88-80-03

info@elbit.md
detector de valută docash golf, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
DoCash Golf
Reprezintă un sistem inovaţional complex de verificare a bancnotelor din punct de vedere al autenticităţii după toate criteriile de bază: analiza spectrală a vopselii, marcaje în infraroşu, marcaje magnetice, dimensiunile liniare ale bancnotelor.
detector de valută docash cube, de la compania elbit chişinău, moldova
detector de valută
DoCash Cube
Dispozitiv multifuncţional unic, care combină posibilităţile detectorului automat cu funcţia de avans automat al bancnotelor şi numărător portativ autonom de valori nominale. Detector automat cu funcţie de avans automat al bancnotelor.
detector de valută docash kombo, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
DoCash Kombo
detectorul combinat modern DoCash Kombo este destinat efectuării controlului complex al autenticităţii bancnotelor, hârtiilor de valoare şi actelor la nivel de expertiză. Acoperire specială anti-reflexie a display-ului color.
detector de valută docash vega, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
DoCash Vega
Detector automat, destinat verificării complexe a autenticităţii bancnotelor cu viteza de până la 100 de bancnote pe minut. Este un sistem inovativ de verificare complexă a bancnotelor din punct de vedere al autenticităţii.
detector de valută docash big d, de la compania elbit chişinău, moldova
detector de valută
DoCash Big D
Сomplex modern de expertiză, care îmbină avantajele detectoarelor cu raze UV şi cu infraroşu. Control vizual complex al semnelor de protecţie a bancnotelor, hârtiilor de valoare. Detector funcţional pe scară largă la momentul actual.
detector de valută docash lite d, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
DoCash Lite D
Versiune actualizată a modelului popular DoCash DVM Lite. Pe lângă calităţile incontestabile a modificaţiei vechi, DoCash DVM Lite D mai are şi un display LSD mare, dotat cu cameră video digitală. Un grad înalt de fiabilitate.
campanie
detector de valută docash 025, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
DoCash 025
Detectorul de valută DoCash 025 este destinat efectuării controlului vizual al autenticităţii bancnotelor din pacheţel. Lumina ultravioletă permite vizualizarea fibrelor, fâşiilor, fragmentelor de desene, marcajelor speciale.
campanie
detector de valută docash big, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
DoCash Big
Dispozitiv fiabil şi comod, care îmbină avantajele diverselor metode de detectare. Graţie designului ergonomic şi aspectului exterior modern, dispozitivul se va încadra organic în interiorul oricărei bănci, oricărui magazin sau oficiu.
detector de valută docash 400, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
Docash seria 400
Detector de bancnote fiabil şi comod în utilizare. Detectorul Docash seria 400 permite diferenţierea bancnotelor false de cele autentice. Utilizarea detectorului permite sporirea veridicităţii concluziilor privind autenticitatea mostrelor studiate.
detector de valută docash 500, de la compania elbit chişinău, moldova
detector de valută
DoCash seria 500
Detectoarele de valută universalese utilizează la verificarea complexă a autenticităţii bancnotelor, cartelelor de credit şi a actelor în diverse subdiviziuni de casierie a băncilor şi în întreprinderile de comerţ cu amănuntul şi în sfera serviciilor.
detector de valută docash 525, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
DoCash 525
DoCash 525 este prevăzut cu posibilitatea de cuplare a unor accesorii pentru o determinare mai exactă a autenticităţii bancnotelor. DoCash M reprezintă un senzor de control al prezenţei marcajelor în infraroşu şi magnetice.
detector de valută docash micro, de la compania elbit, chişinău, moldova
detector de valută
DoCash Micro
Detectorul portativ DoCash Micro se referă la cele de vizualizare, de aceea concluzia privind autenticitatea bancnotei sau a hârtiei de valoare o face utilizatorul. Aparatul constată prezenţa la obiectul supus verificării a marcajelor în infraroşu.
INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova