versiunea rusă Elbit rus
versiune în limba engleză Elbit eng

DETECTOR DE VALUTĂ
DOCASH LITE D

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
 • Detector de valută docash lite d chişinău
 • Detector de valută docash lite d, elbit reprezentant oficial Docash, moldova, chişinău
DoCash Lite D

Informaţii despre produs

Popularitate
Determinarea autenticităţii bancnotelor cu un grad înalt de siguranţă. Detector IR pentru vizualizare, care permite verificarea semnelor de bată de protecţie a bancnotelor, hârtiilor de valoare şi actelor.

Posibilităţile detectorului DoCash DVM Lite D pot fi extinse datorită cuplării accesoriilor suplimentare: DoCash M şi DoCash L.
Compania

Descriere succintă

DoCash DVM Lite D reprezintă o versiune renovată a modelului popular DoCash DVM Lite. La calităţile incontestabile ale modificaţiei vechi, lui DoCash DVM Lite D i se mai adaugă un display LCD mare şi o cameră video. Una din principalele deosebiri ale modelului nou este că dirijarea tuturor funcţiilor se face cu ajutorul display-ului cu senzori, fără nici un buton mecanic..

Detectorul determină autenticitatea hârtiilor de valoare şi a bancnotelor prin vizualizarea vopselelor metamere speciale şi a marcajelor de protecţie, vizibile în lumina infraroşie. În plus la monitorul mare, DoCash DVM Lite D mai este dotat cu cameră video, care transmite o imagine clară şi cu contrast la display-ul, prevăzut cu reglarea luminozităţii şi contrastului de către utilizator prin dirijare senzorială. Un parametru important al detectorului este funcţia de deconectare automată – acest lucru se întâmplă, dacă detectorul nu este utilizat mai bine de două ore. DoCash DVM Lite D nu ocupă mult loc pe masa de lucru şi dispune de un design ergonomic plăcut.

O funcție utilă şi importantă a detectorului este posibilitatea detectării autenticităţii bancnotelor în evantai, economisind timpul de muncă al casierului şi simplificând procesul de verificare a unor sume mari. DoCash DVM Lite D efectuează de asemenea controlul elementului special «М», prezenţa căruia se determină la examinare în diapazon IR.

Posibilităţi. Detectorul DoCash DVM Lite D poate fi extins datorită cuplării unor accesorii suplimentare: DoCash M — a manipulatorului IR magnetic pentru verificarea prezenţei şi amplasării marcajelor magnetice şi DoCash L — a lupei cu zoom 10X şi iluminare pentru verificarea microcaracterelor şi a microtextului.

Detector de valută DoCash Lite D

DenumireDescriere
Lungimea de undă a emiţătoarelor IR850/940 nm
Diagonala monitorului4,3 ţoli (11 cm)
Tip monitorLCD
Cuplarea accesoriilorDoCash VL, DoCash L, DoCash M
Putere de consumCel mult 12 W
Alimentare220 В / 50 Hz
Gabarite (LxAxÎ )165x130x255 mm
Greutate, kg0,6

Particularităţile detectorului DoCash Lite D

 • Display LCD mare de 4,7 ţoli (10,9 cm), care permite redarea integrală a bancnotei.
 • Dirijare cu senzori (pornire, oprire, reglarea luminozităţii, contrastului, regimului de lucru).
 • Imagine cu contrast înalt a bancnotei în regim alb-negru.
 • Deconectare automată după două ore de staţionare.
 • Posibilitatea controlului pachetului de bancnote în evantai.
 • Greutate mică (doar 0,6 kg).
 • Ocupă puţin spaţiu la locul de muncă.
 • Durată lungă de exploatare.
 • Posibilitatea cuplării unor accesorii suplimentare.

Accesorii

 • DoCash L — controlul tipurilor şi tehnicilor de imprimare, hologramelor de protecţie, microcaracterelor, ştersăturilor cu zoom 10X în lumină albă oblic căzătoare.
 • DoCash VL — lupă video rabatabilă, care afişează pe ecran imaginea cu zoom 12X în trei tipuri de iluminare: lumină albă, spectru IR, UV.
 • DoCash M — controlul prezenţei şi amplasării marcajelor, aplicate cu vopsele metamere IR şi feromagnetice.

Detector de valută DoCash Lite D

INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova