versiunea rusă Elbit rus
versiune în limba engleză Elbit eng

DETECTOR DE VALUTĂ
DOCASH MINI

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
 • Detector de valută docash mini, chişinău
 • Detector de valută docash mini, elbit reprezentant oficial Docash, moldova, chişinău
 • Detector de valută docash mini moldova chişinău
 • Detector docash mini, moldova, chişinău
DoCash Mini

Informaţii despre produs

Popularitate
Detectorul de valută DoCash DVM Mini reprezintă un nou detector cu infraroşu de vizualizare, compact, unul din cele mai reuşite şi solicitate modele din clasa respectivă.

Aparatul are o configuraţie reuşită: gabaritele mici (112х107х150 mm) şi greutate mică (doar 200 grame) se îmbină cu prezenţa unui display mare şi calitativ de 11 centimetri. DoCash DVM Mini este capabil să efectueze verificarea calitativă a marcajelor în infraroşu de protecţie a mijloacelor băneşti şi a hârtiilor de valoare.
Compania

Descriere succintă

Detectorul cu infraroşu DoCash Mini este destinat verificării operative a bancnotelor, hârtiilor de valoare, paşapoartelor etc. Poate fi utilizat în diverse subdiviziuni de casierie ale băncii, în întreprinderile de comerţ cu amânuntul, în sfera serviciilor şi în orice altă locaţie.

Detectorul DoCash DVM Mini permite o distribuire economicoasă a spaţiului de pe masa de lucru. Nervurile constructive de rigidizare măresc fiabilitatea carcasei, iar picioruşele de cauciuc previn alunecarea pe masă. După caz, detectorul poate fi fixat de perete cu ajutorul unei agrafe adezive, fapt, care măreşte domeniul de utilizare a acestuia. De exemplu, datorită acestui fapt detectorul poate fi instalat în transportul public – taxiuri, microbuze. Pe display-ul LCD mare DoCash DVM Mini este comod să se verifice autenticitatea bancnotelor în evantai, mărind astfel viteza de verificare, iar însuşi display-ul are un înalt contrast şi claritate, fiind excluse aberaţiile optice.

Principala destinaţie a detectorului DoCash DVM Mini o constituie controlul calitativ şi operativ al autenticităţii bancnotelor şi a hârtiilor de valoare. Detectorul DoCash DVM Mini înseamnă rapiditate şi fiabilitate.

Performanţe funcţionale. Controlul vizual al semnelor de protecţie a bancnotelor, hârtiilor de valoare, actelor.

Posibilităţi tehnice. Control cu infraroşu (permite vizualizarea elementelor imaginii, aplicate cu vopsele metamere IR). Controlul elementului special «М» (vizualizare în regim de iluminare radiantă cu infraroşu cu două game).

Detector de valută DoCash Mini

DenumireDescriere
Gabarite (LxAxÎ )112х107х150
Diagonala monitorului4,3 ţoli (11 cm)
Tip monitorLCD
Lungimea de undă a emiţătoarelor IR850/940 nm
Putere de consum3 W
Alimentare220/12 V
Greutate fără ambalaj, kg0,2

Particularităţile detectorului DoCash Mini

 • Ocupă un spaţiu minim pe masă, suportul inovaţional pentru aşezarea pe masă este întărit cu nervuri de rigidizare, care exclud balansarea sau răsturnarea aparatului. Picioruşele de cauciuc previn alunecarea pe masă.
 • După caz, DoCash Mini poate fi fixat de perete cu ajutorul unei agrafe adezive, lucrul care-l face mai compact şi comod de lucrat la el.
 • Instalarea aparatului în automobil, microbuz sau taxi va reduce eventualitatea achitării biletului cu falsuri până la minimum.
 • Pe display-ul LCD mare este comod să se verifice autenticitatea bancnotelor în evantai, mărind astfel viteza de verificare.
 • Posibilitatea comandării aparatului în culoare corporativă.
 • Claritate şi contrast înalt al imaginii. Lipsa aberaţiilor optice.

Dotări

 • detector IRDoCash Mini.
 • Suport de masă.
 • Cablu de reţea.
 • Manual de utilizare.

Detector de valută DoCash Mini

INFORMAŢII DE CONTACT
elbit SRL

Office : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova