versiunea rusă rus
versiune în limba engleză eng

ECHIPAMENT GIESECKE&DEVRIENT

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE

Echipament Giesecke&Devrient®

BSP C1
sortator de bancnote BSP C1 la chişinău
Maşina de numărat şi sortat cu două buzunare reprezintă cel mai compact model din linia companiei Giesecke&Devrient, lider mondial în producerea soluţiilor sistemice de clasa premium în domeniul procesării bancnotelor. La momentul actual numărătorul-sortatorul de bancnote BPS C1F este cea mai rapidă maşină din clasa sa, viteza de sortare şi viteza de citire a numerelor de serie constituind 1200 de bancnote pe minut. Numărătorul-sortatorul BPS C1F poate fi încadrat uşor în procesele de lucru deja existente, precum şi configurat în funcţie de cerinţele individuale ale beneficiarului.
BSP C4
Model de birou BPS C4
Sistemul este destinat pentru automatizarea stocării bancnotelor. Acest sistem este elaborat special de concernul Giesecke&Devrient şi corespunde cerinţelor centrelor de încasări ale băncilor comerciale şi centrale, companiilor încasator, cazinourilor, adică întreprinderilor care operează cu un flux intens de bani lichizi. Sortatorul are o nouă interfaţă, şi mai comodă, numărul de buzunare de ieşire variază de la 4 până la 20...
BSP M5
BPS M5 - sistem eficient pentru centre de încasări
BPS М5 – Eficienţă inegalabilă pentru centrele de încasări. Sistemul BPS М5 este destinat special pentru exploatare în centrele de încasări ale băncilor comerciale, companiilor încasator şi cazinourilor. Componentele BPS М5, rezistente la uzură, sunt elaborate pentru funcţionare continuă în regim de 24/7. Acest sistem, elaborat în baza structurii modulare a sistemelor BPS 1000 şi BPS M7, reprezintă o soluţie unică, care asigură o exploatare fiabilă şi un nivel stabil de productivitate.
BSP M7
Sistem de procesare a bancnotelor BPS M7
Modelul BPS M7 reprezintă un nou sistem modular de înaltă productivitate pentru procesarea bancnotelor, ce completează gama de produse Giesecke&Devrient. Modelul BPS M7 se bazează pe sistemul testat în timp BPS 1000 şi este un produs de generaţie nouă, utilizat în centre de procesare a banilor lichizi. Datorită structurii modulare, sistemul BPS M7 poate fi configurat în conformitate cu cerinţele clienţilor băncilor comerciale, centrale şi naţionale.
NUMERON
NUMERON - soluţie optimă pentru procesarea bancnotelor în centre de încasări
Sortatorul de bancnote Numeron (Numeron) este inclus în lista maşinilor de numărat şi sortat, testate în bănci internaţionale şi recomandate pentru utilizare în instituţii de credit. Reprezintă o soluţie complexă optimă pentru tot procesul de procesare a bancnotelor, ce corespunde cerinţelor utilizatorilor, asigurând o înaltă productivitate, eficienţă, flexibilitate şi o bună rentabilitate. Numeron este un sortator de birou cu 3 buzunare, cu posibilitatea de a sorta după starea fizică.
«Giesecke&Devrient»

Lider pe piaţa tehnologiilor şi partener de încredere.

Fiindcă purtăm răspundere pentru:
  • siguranţa bunurilor materiale;
  • autenticitatea informaţiei şi integritatea ei;
  • siguranţa tuturor operaţiunilor;
  • confortul şi calmul tuturor participanţilor la proces.
  • Noi creăm siguranţa.
  • Noi suntem alături.
  • Noi – «Giesecke&Devrient».
Conformitate internaţională
Grupul companiilor G&D are 58 de instituţii afiliate şi parteneri de afaceri în 31 de ţări. Deşi îşi desfăşoară activitatea în diferite ţări, «Giesecke&Devrient» a reuşit să se adapteze cu uşurinţă la condiţiile acestor ţări.
Inovaţie pe baze tradiţionale
Giesecke&Devrient, este un furnizor internaţional lider de tehnologii, al cărui oficiu central se află în oraşul Munich, Germania. Creată în anul 1952, G&D astăzi este o companie novatoare de top, care oferă soluţii de hărţi inteligente, certificate de securitate şi sisteme de identificare pe piaţa globală pentru emiterea şi elaborarea bancnotelor, plăţilor telecomunicaţionale şi electronice.
Datorită calităţii înalte a deservirii, flexibilităţii şi dorinţei clienţilor noştri de a avea succes. Obţinem succes, întărind încrederea, respectul şi colaborarea cu clienţii, partenerii şi furnizorii noştri. Sfera activităţii companiei «Elbit» include soluţionarea operativă a problemelor, ce apar în procesul exploatării echipamentului.
Informaţii de contact
elbit SRL

Oficiu : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova