versiunea rusă rus
versiune în limba engleză eng

DESPRE COMPANIA GIESECKE&DEVRIENT

ELBIT - PRODUSE HARDWARE ŞI SOFTWARE
compania Giesecke&Devrient, fondatorii

Giesecke&Devrient®

«Giesecke şi Devrient» este o corporaţie, care se situează printre producătorii lider ai Germaniei de tipografii high-tech şi producătorii de valori mobiliare.

Anul fondării tipografiei este considerat 1852. La Leipzig, un oraş cu o bogată istorie şi tradiţii în domeniul poligrafiei, Hermann Giesecke şi Alphonse au fondat „Tipografia de imprimare a bancnotelor şi hârtiilor de valoare”: din acel moment şi-a luat începutul istoricul concernului G&D.

Oficiul principal se află la Leipzig. Mulţi ani la rând ea aproviziona nu numai propriul stat, dar şi un şir de state străine cu bancnote de proprie emisiune. Produsele se disting printr-un stil aparte al cifrelor de numerotare şi al filigranelor.

Deşi spaţiile companiei au fost nimicite totalmente în timpul celui de-al doilea război mondial, activitatea corporaţiei n-a încetat. În prezent sediul corporaţiei se află la Munich.

Astăzi G&D rămâne a fi o întreprindere familială, cu oficiul central în Germania, desfăşurându-şi activitatea în întreaga lume. Giesecke&Devrient este lider mondial în domeniul tehnologiilor de producere şi procesare a bancnotelor.

oficiul central al companiei Giesecke şi Devrient

Concernul oferă băncilor, operatorilor de telefonie mobilă, regiilor municipale de transport, altor companii şi producătorilor ОЕМ de soluţii gata, ce ţin de hardware şi software, serviciile în domeniul aplicaţiilor de protecţie a telefoniei mobile, mai ales, în domeniul telecomunicaţiilor şi plăţilor electronice.

Giesecke&Devrient elaborează de asemenea acte identificatoare de călătorie, fişe de deservire medicală cu un grad înalt de protecţie, care pot servi nu doar ca acte de identitate general acceptate, dar şi ca instrument de stabilire a autenticităţii şi protecţiei tranzacţiilor de afaceri efectuate în regim on-line.

Experienţa de lungă durată i-a permis G&D să devină un actor al pieţei internaţionale. Un participant, care se bucură de încredere mondială a băncilor centrale şi comerciale, precum şi a structurilor comerciale din toată lumea.

Concernul G&D (Giesecke&Devrient GmbH) efectuează livrări de echipamente, soluţii şi produse software pentru domeniile legate de procesarea bancnotelor pe toată durata lor de viaţă, pornind de la imprimare şi încheind cu nimicirea lor..

Securitatea şi profesionalismul sunt principiile de bază ale activităţii companiei. Produsele orientate spre client, sistemele şi serviciile, asigurate de G&D, o fac să fie un partener de încredere pentru toate întreprinderile care caută soluţii pentru probleme complicate în domeniul securităţii. G&D este unicul partener de afaceri, căruia oamenii din toată lumea îi încredinţează spre protecţie valorile lor.
«Giesecke&Devrient»

Lider pe piaţa tehnologiilor şi partener de încredere.

Fiindcă purtăm răspundere pentru:
  • siguranţa bunurilor materiale;
  • autenticitatea informaţiei şi integritatea ei;
  • siguranţa tuturor operaţiunilor;
  • confortul şi calmul tuturor participanţilor la proces.
  • Noi creăm siguranţa.
  • Noi suntem alături.
  • Noi – «Giesecke&Devrient».
Conformitate internaţională
Grupul companiilor G&D are 58 de instituţii afiliate şi parteneri de afaceri în 31 de ţări. Deşi îşi desfăşoară activitatea în diferite ţări, «Giesecke&Devrient» a reuşit să se adapteze cu uşurinţă la condiţiile acestor ţări.
Inovaţie pe baze tradiţionale
Giesecke&Devrient, este un furnizor internaţional lider de tehnologii, al cărui oficiu central se află în oraşul Munich, Germania. Creată în anul 1952, G&D astăzi este o companie novatoare de top, care oferă soluţii de hărţi inteligente, certificate de securitate şi sisteme de identificare pe piaţa globală pentru emiterea şi elaborarea bancnotelor, plăţilor telecomunicaţionale şi electronice.
Datorită calităţii înalte a deservirii, flexibilităţii şi dorinţei clienţilor noştri de a avea succes. Obţinem succes, întărind încrederea, respectul şi colaborarea cu clienţii, partenerii şi furnizorii noştri. Sfera activităţii companiei «Elbit» include soluţionarea operativă a problemelor, ce apar în procesul exploatării echipamentului.
Informaţii de contact
elbit SRL

Oficiu : str. Gheorghe Asachi, 25/3, Chişinău, Moldova